Går du i giftetanker?

Drømmen om det perfekte bryllup...
Bryllup er en stor begivenhet både for brudeparet og gjestene deres. Det er mye som skal forberedes og man ønsker at alt skal være perfekt på den store dagen. Stilfulle lokaler. Spennende mat og drikke. En kjole som tar pusten fra de fleste. Vakre blomster. Håret lekkert oppsatt - eller kanskje myke bølger?
Enten du er brud, brudgom eller gjest så vil du gjerne fremstå fra din aller beste side på en slik dag.
Derfor kan det være godt å overlate til noen profesjonelle  å ordne både med hår og make-up. Da kan du selv slappe av og forberede deg til det som kommer senere på dagen.
Ramsvik og Ramm frisører har dyktige frisører og hudpleiere  med lang erfaring. De hjelper deg enten du vil ha håret flott oppsatt eller løst hår med slør eller blomster. I de fleste av våre  salonger er det god plass til påkledning om du trenger det, og vi hjelper deg selvsagt! Uansett – et lite tips er å bestille prøvetime slik at du sammen med frisøren din kan legge en plan for både hår og make-up.
Du er selvfølgelig velkommen til å ta med deg forloveren din, pynt dere sammen! Ingenting er hyggeligere på den store dagen enn å dele den med noen du er glad i.

For ham.
Vi må heller ikke glemme brudgommen på de store dagen de skal også selvsagt ta seg best mulig ut. En god hårklipp kan forandre mye, riktig styling likeså. Har du skjegg så anbefaler vi  at man klipper/steller dette. I tillegg er det flere og flere menn som ønsker å få fikset på brynene sine. Form og farge av bryn kan ha mye å si for helhetsinntrykket!
Ramsvik og Ramm frisører har ulike “brudepakker” som du kan bestille til den store dagen. Pakkene inkluderer brudepynting, make-up og prøvetime.
BRUDEPAKKE RAMSVIK OG RAMM
Brudepynting 4400,- / Brudepynting, kort hår 2100,- / Makeup 525,- / Makeup med prøvetime 840,- 
Brudepynting er inkludert prøvetime.
Vi gleder oss til å ønske deg/dere velkommen!
FOTO: Yngve Øvregard
Salong: Ramsvik Stord