Våre beste julegavetips!

Det nærmer seg jul og du er kanskje i full gang med årets julehandel. For å hjelpe deg litt i gang har vi samlet sammen noen av våre favoritter til både hud og hår.
Velkommen til en av våre 10 salonger for en hyggelig julehandel!

Til tenåringsjenten
Moroccanoil har deilige produkter til håret som alle jenter blir glad for. Vi kan spesielt anbefale tørrshampooen - den lukter himmelsk og gir håret en følelse av å være skinnende rent!

Til verdens beste pappa
I alle våre salonger har vi stort utvalg av gode produkter til herre - enten det er til hår eller skjegg. Hos Ramm Sentrum og Ramm Åsane får du også merket V 76 som har en stor serie med produkter tilpasset herre.

Til bestemor
Hva med en lekker julegaveeske fra Redken til bestemor? Pakken inneholder shampoo og balsam i normalstørrelse - i tillegg får du med One United - et fantastisk produkt som gir næring og glans til håret. Gaveeskene finnes i flere varianter!

Til lillesøster
Powder puff fra Kevin Murphy er en søt, liten sak til håret. Det er et vektløst pudder som gir masse volum og fylde til håret. Pudderen kan brukes både  til kort og langt hår.

Til verdens beste mamma
Vi kan virkelig anbefale varmeverktøyene fra GHD. Enten man vil ha glatt, skinnende hår eller myke bølger - GHD har et verktøy som fungerer. I våre salonger har de et stort utvalg av modeller og farger. Vi fører også gaveesker!

Til en god venninne
Hos Ramsvik Astara på Øyrane Torg får du gavekort på den fantastiske Green Peel behandlingen fra dr. med Christine Schammek. Gavekortet gjelder på tre behandlinger - og du betaler kun for to!

Til en snill kollega
I flere av våre salonger får du både neglelakk og lipgloss fra det trendy merket Smith & Cult. Produktene kommer i mange lekre farger og tar seg veldig godt ut på baderomshyllen!