Flott artikkel i Bygdanytt om Ramsvik Astara

Bygdanytt har skrevet en flott artikkel om Ramsvik Astara i Arna og hvilke ringvirkninger en slik bedrift har for samfunnet. Vår dyktige daglig leder Malin Skrede har gladlig delt av sin informasjon. Takk til DNB, Bygdanytt og Malin!

For Malin Skrede (33) har Ringvirkninger blitt en vekker. Hun ble først kjent med tallene da Bygdanytt tok kontakt.
– Gud hvor stolt jeg er, bryter Skrede ut i glede.

Hun er daglig leder for frisørsalongen Ramsvik på Øyrane Torg.
Ifølge DNBs Ringvirkninger bidrar frisørsalongen til 2,3 millioner kroner til samfunnet gjennom skatter, avgifter og andre ringvirkninger.
Dette tilsvarer til sammen et årsverk for lærere, et årsverk i politiet, en sykepleier og tre foreldrepermisjoner.

– Hvor stor ringvirkningen er av min arbeidsplass og hvor mye det har å si for samfunnet, skal jeg ha oftere i tankene. Dette er viktig, sier frisøren.

33-åringen tok over som daglig leder i april 2017, etter 16 år i kjeden som frisør. Nå gleder hun seg over gode tall for bedriften, og viser til en omsetning på nesten 7,4 millioner kroner i 2017.

– Det har vært krevende tider etter oppkjøpet av hudpleiesalongen for cirka to år siden, men vi ser at det nå går på rett vei og vi gleder oss over mange nye kunder, forteller hun.

Hos Ramsvik i Arna har de satset på mer enn hår for å sikre det gode kundegrunnlaget.

– Her får du behandlinger fra topp til tå på ett sted, sier Skrede og viser stolt frem innholdet i salongen.

I tillegg til seks frisører og to frisørlærlinger, er også tre hudpleiere ansatt. Sammen har de sprikret målene for 2018.

– Vi jobber alltid bevisst mot nye mål og resultat. I vårt fag blir vi aldri utlært, påpeker hun og viser til at det hele tiden skjer endringer når det gjelder moten, trender og teknikker.

Etter ett år som daglig leder for frisørsalongen, kan Skreie med hånden på hjertet si at hun stortrives både i Arna og i yrket.
God trivsel på arbeidsplassen har vært viktig for 33-åringen, og som daglig leder får hun muligheten til å kombinere flere ønsker i en og samme jobb.

– Jeg liker å jobbe med lærlinger og videreutvikling av ansatte, lede dem til å nå sine mål og ha god oppfølging. Jeg liker også å jobbe med folk, og det er nok derfor jeg har havnet i frisøryrket,
forteller hun og tilføyer at hun synes det er kjekt å bli kjent med de nye kundene.