Balayage

Balayage – perfekt for deg som vil lysne håret litt.

Drømmer du om den perfekte hårmanken med sexy, solkyssede striper og en naturlig ettervekst? Da er det på tide å dra av seg stripehetta, kaste bort folien og hive seg på hårteknikken blondiner som Sienna Miller og brunetter som Selena Gomez sverger til; nemlig BALAYAGE.

Lurer du også på hvorfor Kate Moss og Olivia Palermo klarer kunsten å alltid ha de perfekte stripene? Eller hva med Gisele Bündchen sine solkyssede striper, som er helt perfekte rundt ansiket hennes? Vel, det er ikke helt tilfeldig, og det skyldes ikke en tur til Karibien.

De perfekte stripene har de fått takket være en metode som heter bayalage. En metode som er bestevenninnen til både kjendisblondiner og kjendisbrunetter med et felles ønske om en solkysset, lysere look. 

Balayage uttales «bah-lee-AHZGE», og er en fransk fargeteknikk som ble utviklet på 1970-tallet. Balayage betyr «å stryke» eller «å male», og det er denne teknikken som gir de perfekte solblekede stripene og en helt fantastisk blond-farge. Frisøren maler striper på håret der hun ser at solen allerede har «kysset» det, fordi det er der det passer best å lysne det. Resultaet skal bli solkyssede striper, en perfekt blondfarge og naturlig ettervekst.

Tekst: Elle Norge