Kristin ble endelig kvitt frisørskrekken

Etter få ha slitt med frisørskrekk hele livet, fant endelig Kristin en frisør hun både er trygg og fornøyd med. 
Kristin gruet seg hele natten til hun skulle på «Bli ny»-time hos Ramsvik i Solheimsviken. 

– Jeg hadde lyst til å klippe en mer voksen look. Men jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre. Siden jeg har frisørskrekk syntes jeg det er skummelt å gå til frisøren og bestemme seg der og da, forteller Kristin. 

– Derfor var jeg inne hos Miriam og fikk en konsultasjonstime. Vi drøftet ulike alternativer og ble enige om en «look» jeg er klar for. Jeg kunne gå hjem og prosessere det og være klar til klippen i dag.

Etterpå var hun strålende fornøyd. 
– Nå har jeg funnet en frisør her i byen som jeg kan føle meg trygg hos.

Konsultasjon

Med frisørskrekk er det skummelt å gå til frisøren og bestemme seg der og da, forteller Kristin.
 – Derfor var jeg inne hos Miriam og fikk en konsultasjonstime.