Han

Herrefrisyre

Samme hvilken frisyre du ønsker, så kan vi hjelpe deg!

Helt ny? Eller bare litt forandring?

Alle medarbeidere i Ramsvik og Ramm kurses flere ganger årlig slik at de til enhver tid er oppdatert på det aller siste av moter og trender fra de store metropolene ute i Europa.

Bestill time i dag

Velg ønsket avdeling for å bestille time på nett, eller ring oss på felles nummer 05234.
Du kan også laste ned vår app.

Våre leverandører

Vi har egne serier spesielt tilpasset herrer fra flere leverandører.

Frisør leverandør - GHD Keratese Moroccanoil Nioxin Redken Sebastian Wella

Når du kommer til oss...

... ønskes du velkommen og kan ta plass i ventegruppen vår. En av våre medarbeidere vil 5ta vel imot deg, og gi beskjed til frisøren din at du har kommet. Noen ganger er det litt ventetid, da kan du nyte en kopp kaffe, eller annet du måtte ønske.

Opplevelsen....

Herrefrisør

Vi starter frisørbesøket med en konsultasjon. Da blir vi sammen enige om hva vi skal gjøre med håret ditt; frisyre, fargedesign. Deretter tar vi deg til vasken - setter deg godt til rette i vaskestolen, justerer servanten, hever fothviler og setter på massasje i stolen.

Vi gjør det vi kan for at hårvasken også skal bli en god opplevelse, enten du har mye eller lite hår, er mann eller kvinne. Svært mange av våre kunder nevner hårvasken som det beste med hele frisørbesøket! I vaskesonene våre, som er avdelt fra resten av salongen, har vi dempet belysning og rolig stemning. Dermed kan du nyte minuttene her i fulle drag.

Kundebehandling - ...Å være en god frisør i dag er ikke bare å kunne klippe siste motefrisyre, men å kunne forstå hva kunden ønsker...."

For å kunne kommunisere er det nødvendig med et tillitsforhold mellom frisør og kunde. Som vår kunde skal du føle deg trygg på at vi har forstått hva du ønsker, vi skal komme med forslag, og sammen blir vi enige om det som skal gjøres.
Vi arbeider hele tiden for å ha den beste kommunikasjon med kundene våre. Over lang tid har vi utviklet et solid konsept som er bygget på et serviceprogram alle kundene får når de kommer inn i en Ramsvik eller Ramm-salong.

Kundens visshet om at våre frisører tar hensyn til dine ønsker står svært sentralt. Hos oss kan du få klippet det nyeste nye, eller du kan tilpasse trendene til din personlige stil. Det er opp til deg, vi har kompetanse, og internasjonal kursing av våre frisører. Dette er noen av de faktorene som sikrer den høye kvaliteten i våre salonger.

Visste du at..

 

Det er mange gode grunner til å kure håret? etter kjemisk behandling (farge/bleking) gjøres det for å stoppe det kjemiske prosessen i håret, i tillegg til å lukke skjell-laget. Dermed beholder du fargen mye lengre! Vi har farger spesielt laget for herrer!

Vi gjerne klipper / steller skjegget for deg?

Vi ordner med form og farge på bryn? Hvorfor ikke benytte anledningen til å få farget/formet brynene når du likevel sitter i stolen hos oss? Stadig flere menn ønsker å få hjelp til dette!

Vi gjør styling for ulike anledninger? Skal du gifte deg, i selskap, eller bare ut på byen? Vi hjelper deg med den helt riktige frisyren for anledningen! I flere avdelinger gjør vi også make-up.

Vi gjerne vil hjelpe deg å finne riktige produkter til hjemmebruk? - For en viktig del av jobben vår er å fortelle deg hvordan du best mulig kan ta vare på det gode resultatet etter at du har vært hos oss!

Vi gjerne vil gi deg tips og råd til stell av håret hjemme? Vi kan gi deg tips og lære deg enkle teknikker slik at du selv kan endre frisyren din hjemme. Vi har også massevis av nyttig verktøy som er enkle i bruk!